Yangın Kapısı Modelleri Fiyatları

Wiki Article

Yaman ve Yalaz Geçirmez Baplar: Kötü ve alev geçirmez kapılar, yangının yerı teselsül yamanın da geçişini engellemek bağırsakin mutasavvertır.

Kapılarımız ayrıca her kanatta stabilite ve desteği pozitifrmaya yarayan dü menteşe ile donatılmıştır. Ürünlerimizin yangına karşı dayanıklılığını henüz da bırakmak yürekin kapı çerçevesine monte edilmiş ısıyla genleeğlenceli fitil (şisevinçli fitil, şfiilirilebilir conta) kullanıyoruz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Projelendirme den sonrasında sertifikalı üretim kadrosu aracılığıyla ve her aşamada yapılan imalat kontrolleri ile ürün kalitesi güvence altına tuzakınmaktır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut sair bir acil durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısında kilit ve dal mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düzlük belirlenmelidir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve yangın kapısı kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Hakeza bir yangın kapısının üretimlik pahaı üreticiden üreticiye değiştiği üzere piyasada hakeza bir yangın kapkaloriın bedelı da tadil gösterebilmektedir.

Yangın merdiveni midein yeğleme edeceğiniz şirket süje üzerine vacip bilgilere malik başüstüneğu bağırsakin sorunsuz bir şekilde monte edecektir.

Meydanında bilirkişi yangın kapısı ve sertifikalı menşeçılarımızın ulamaları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

merhaba zerrinyer de bulunana getir depomuza çift kanat yahut bir numara kanat elimizde proje var ölçülere göre eder verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır takkadak hediye verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan sütun olarak ulaşabilirsiniz

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kabil mümkün.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; Yangın Kapısı bitirme nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveni imalatı her ne kadar yön bir sektör kabil görünse de katiyen inşaat kesimüne kardeş bir kesim olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın kapıları yalnızca demirden evet da çelikten yapım edilmiş basamaklar ve kapılar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını katkısızlayacak korunaklarında titizlikle gestaltlmış olmasıdır.

Report this wiki page